Akcija!

Sustenol

50.00 40.00

SUSTENOL poveča število rdečih krvnih celic v telesu, kar omogoča boljši pretok kisika in je odlično za vzdržljivost in boljši trening.
SUSTENOL lahko tudi zavira raven kortizola. Kortizol je hormon stresa, odgovoren za pridobivanje maščob in izgubo mišic. Nivoji kortizola so najvišji v telesu med definicijskim ciklom, zato mnogi moški uporabljajo dodatek, kot je SUSTENOL, da ohranijo svoje mišice v tej fazi.
Količina: 60 kapsul.
Sestavine: 4-Durasustol, Acetil-l-karnitin, GABA, holin bitartrat, Tribulus, Terrestris, rastlinska celuloza.

Kategorija:

Opis

SUSTENOL je 100% naravna različica SUSTANON-a, enega najbolj učinkovitih anaboličnih steroidov na voljo, vendar brez kakršnih koli stranskih učinkov.
SUSTENOL deluje kot čisti testosteron. Vsakdo, ki trpi zaradi nizke ravni testosterona, lahko uporabi SUSTENOL, da ga poveča in doseže optimalno območje. SUSTENOL ohranja telo v anaboličnem stanju dalj časa, kar je zelo pomembno za rast mišic. Poleg tega izboljšuje hitrost sinteze beljakovin v telesu in zagotavlja, da se vaše mišice hitro popravijo in rastejo hitreje.

Doziranje:

Odrasli vzamejo dve (2) kapsuli dnevno z veliko vode 45 minut pred zajtrkom. Po preteku 4 ur po prvem odmerku se lahko uporabi drugi odmerek (če je potrebno). Ne vzemite več kot 4 kapsule na dan.

 

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Sustenol”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja