Akcija!

MYOSTINE YK11 – kapsule 90x10mg

60.00 50.00

YK11 je zelo verjetno eden najmočnejših SARM-ov na trgu danes, zaradi svoje edinstvene narave tako kot SARM-a kot zaviralca miostatina. Ne samo, da je YK11 SARM, ki bo pomagal spodbujati rast čiste mišice, ampak tudi zavira miostatin, ki sprosti vaš naravni potencial za bodybuilding.

Smernice za odmerjanje YK11: • Začetni odmerek: 10 mg/dan • Vmesni odmerek: 15 mg/dan • Napredni odmerek: 20 mg/dan Medtem ko so nekateri uporabniki poročali o jemanju odmerkov do 30 mg/dan, se večina strinja, da je za začetek najboljše jemanje med 10 mg in 15 mg. Naši SARM so pogosto odmerjeni v mg/0,4 ml, tako da bi bilo jemanje odmerka 10 mg/dan enakovredno zaužitju ene kapsule YK11. Priporočeni odmerek 10 mg YK11 na dan. Vsaka steklenička vsebuje 90 odmerkov za uporabo. Dolžina cikla: 8 – 12 tednov.

Kategorija:

Opis

YK11 je zelo verjetno eden najmočnejših SARM-ov na trgu danes, zaradi svoje edinstvene narave tako kot SARM-a kot zaviralca miostatina. Ne samo, da je YK11 SARM, ki bo pomagal spodbujati rast čiste mišice, ampak tudi zavira miostatin, ki sprosti vaš naravni potencial za bodybuilding.
Selektivni modulatorji androgenih receptorjev ali na kratko SARM imajo močan učinek na izgradnjo mišic in se v študijah na splošno dobro prenašajo. Medtem ko so bili prvotno ustvarjeni za pomoč bolnikom z rakom pri boju proti izgubljanju mišic, so jih bodybuilderji hitro prijeli in ugotovili, da lahko zdravi posamezniki, ki jemljejo SARM, občutijo učinke, podobne steroidom. Čeprav ni veliko kliničnih dokazov o YK11, nezanesljivi dokazi kažejo, da je to neverjetno močno sredstvo za izgradnjo mišic. 

PREDNOSTI UPORABE YK11;   Hitra rast mišic  Povečana moč  Utrjevanje mišic Največja prednost YK11 je hitra rast mišic, saj uporabniki pogosto poročajo, da so v enem 12-tedenskem ciklu YK11 pridobili 10-15 funtov ali več.  Veliko anekdotičnih podatkov in različnih dnevnikov bodybuilderjev ter njihovih izkušenj kaže, da je YK11 primerljiv z blagim ciklom steroidov. Drugi razlog, zakaj ljudje obožujejo YK11, je ta, da ustvarja učinek utrjevanja mišic, ki ga zmore malo drugih dodatkov na trgu. Poleg hitre rasti mišic, ki jo bo prinesla ta spojina, je YK11 znan tudi po ustvarjanju »odrezanega in suhega« videza, ki ga obožujejo lifterji. Še več, če kombinirate YK11 s SR9009 ali GW1516 SARM, namenjenim rezanju, lahko izkusite ZELO hitre in vitke rezultate. Povečana moč Večina ljudi jemlje to spojino zaradi njene sposobnosti hitrega povečanja moči uporabnikov. Anekdotični dokazi kažejo, da je to IZJEMNO močna spojina za izgradnjo mišic, ki tekmuje celo z najmočnejšimi anaboličnimi steroidi.

Tukaj so smernice za odmerjanje YK11: • Začetni odmerek: 10 mg/dan • Vmesni odmerek: 15 mg/dan • Napredni odmerek: 20 mg/dan Medtem ko so nekateri uporabniki poročali o jemanju odmerkov do 30 mg/dan, se večina strinja, da je za začetek najboljše jemanje med 10 mg in 15 mg. Naši SARM so pogosto odmerjeni v mg/0,4 ml, tako da bi bilo jemanje odmerka 10 mg/dan enakovredno zaužitju ene kapsule YK11. Priporočeni odmerek 10 mg YK11 na dan. Vsaka steklenička vsebuje 90 odmerkov za uporabo. Dolžina cikla: 8 – 12 tednov.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “MYOSTINE YK11 – kapsule 90x10mg”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja