Akcija!

Andarine S4

70.00 60.00

Andarine S4 je SARM s podobnimi lastnostmi kot priljubljena steroida Anavar in Winstrol, vendar je najboljše delovanje Andarine ta, da lahko zmanjša lipoproteinsko lipazo – encim, ki povzroča kopičenje maščobe. To  pomeni, da se bo z Andarinom S4 maščoba izjemno močno oprijela. Poleg tega učinek Andarine S-4 hkrati ohranja in celo povečuje mišično maso pri visokokalorični prehrani. Izboljša “estetski” videz mišice z minimalnim ali brez zadrževanja vode. Njegovo delovanje vam bo prineslo neverjetne rezultate brez uporabe anaboličnih steroidov.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Kakšno je delovanje Andarine S-4; Delovanje Andarina je precej podobno delovanju in učinku Anavarja. Ko ga jemljete, se Andarin S4 veže na androgene receptorje v mišicah in kosteh ter izboljša sintezo beljakovin, kar posledično prispeva k izgradnji večje mišične mase ter krepitvi sklepov in kosti. Andarine s4 vpliva tudi na način, kako telo pretvarja odvečne kalorije v maščobo. S4 blokira delovanje, ki pretvarja odvečne kalorije v maščobo in tako preprečuje odvečne kilograme. V ciklusu s SARM, kot je S4, boste učinek občutili že 2-3 dni po prvem vnosu. Debele in izbočene oblike mišic, žile in veliko energije! Vrhunska dejanja Andarine s-4 Podobno kot pri Anavarju in Stanozololu Prenaša čvrstost in polnost mišic Dramatično poveča moč, pusto mišično maso in kuri maščobe.

Mnenja o učinku Andarine S4;  Andarin S4 ni eden naših najbolj priljubljenih izdelkov SARM. Glavni razlog za to je, da se večina uporabnikov obrača na močnejše dodatke SAPM, kot sta Testolon RAD 140 in Ligandrol. Čeprav je Andarine večnamenski, 77 % mnenj, ki smo jih prejeli o Andarinu, trdi, da jim je pomagal shujšati in hkrati pridobivati ​​na teži. Večina potrošnikov je mnenja, da Andarin pomaga le pri odstranjevanju maščobe, vendar temu ni tako. S S4 lahko pridobite vsaj 1 kg mišične mase na mesec in pokurite toliko maščobe. Andarinski učinek je edinstven in njegovega delovanja ne gre podcenjevati.

Za kateri cikel je primeren Andarin S4? Učinek Andarina S4 je usmerjen v izgradnjo 100% puste mišične mase. Andarin S-4 ima prednost, da blokira lipoproteinsko lipazo – encim, ki povzroča kopičenje maščobe. Na ta način odvečne kalorije preusmeri le v mišična vlakna in povzroči rast. Cikel z Andarinom s4 za odstranjevanje maščobe. Kot smo že omenili, je glavni učinek Andarina ta, da preprečuje telesu, da bi povečal svoje maščobne obloge. Andarin S4 je zelo pogosto kombiniran  s SARM kot je Cardarin, katerega funkcija za neposredno izgorevanje maščob in povečanje ravni energije se popolnoma ujema s funkcionalnostjo S4.

Z Andarinom v športu; Andarin se uporablja v borilnih veščinah in atletiki, saj ne povzroča velikega kopičenja mase, po drugi strani pa prispeva k močnemu dvigu ravni moči in vzdržljivosti. Zaradi tega je Andarine kot nalašč za nekoga, ki želi ostati v svoji kategoriji, vendar na račun povečanja ravni moči in skrajšanja obdobja okrevanja.

Priporočeni odmerek Andarina S4;  Ocene strank so usmerjene v pogostejšo uporabo Andarina 3-krat na dan, saj njegov učinek traja približno 6 ur. Vnos S4 razdelimo na odmerke po 15 mg 3-krat na dan, torej 45 mg na dan. Optimalni ciklus z Andarinom traja od 4 do 6 tednov, kar omogoča optimalne rezultate z minimalnimi stranskimi učinki. Zaželeno je, da je vnos na prazen želodec, da se bolje absorbira.

Kombinacije z Andarinom;  kombinacije SARM je hitra metoda za doseganje največjih rezultatov z majhnimi stranskimi učinki. Vendar ne pozabite, da tako kot se nekateri izdelki SARM medsebojno dopolnjujejo v smislu funkcionalnosti in učinka, se drugi samoizključujejo, ker obdajajo iste receptorje. To pomeni, da nima smisla jemati preveč dodatkov SARM naenkrat ali v predolgem ciklu.

Andarin S4 se lahko kombinira z drugimi SARM in izboljša njihovo učinkovitost. Kombinacija v nizu za povečanje puste mišične mase je kombinacija: kombinirajte s kardarinom, ibutamorenom.

Terapija po ciklu z Andarinom; S4 v 80 % primerov rehabilitacijske terapije ne boste potrebovali, ker SARM ne vplivajo na organe, kot so moda. Z drugimi besedami, po prenehanju se bo vaša raven prostega testosterona hitro vrnila v normalno stanje. Ker nismo prejeli povratne informacije, da cikel S4 vpliva na raven testosterona, menimo, da terapija po ciklu ni obvezna.

Če želite, lahko profilaktično jemljete naslednjo kombinacijo vsaj 4 tedne po zaključku cikla SARM:

Možnost №1 Vitamin D3 – 2500 do 5000 ie na dan Cink 30 mg na dan.

Možnost №2 Clomi-20 – 20-40 mg Nolva-10 – 10-20 mg.

Neželeni učinki Andarin S4 Vsak izdelek ima neželene učinke zaradi nepravilnega vnosa ali zlorabe. Najpogosteje opažen stranski učinek S4 je zmanjšanje kakovosti nočnega vida. Odmerek, pri katerem se to zgodi, se precej razlikuje, vendar mora biti v 99 % primerov precej visok (75 mg / dan). Vendar simptomi izginejo, ko izdelek prenehate jemati za 24 ur. To dejansko pomeni, da bi moral tedenski vnos Andarine S-4 izključiti 1 dan v tednu, tako da ni nobene možnosti za stranske učinke.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Andarine S4”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja