Akcija!

Ostarine (MK2866) – kapsule 90x10mg

60.00 50.00

Ostarine poveča pusto mišično maso že pri odmerkih 1 mg na dan.

Izboljšajte telesno zmogljivost. Poleg pridobivanja mišic je večina študij pokazala tudi izboljšanje telesne zmogljivosti.

Izgorevanje maščob.

Odmerjanje;  Priporočen odmerek je 1-3 kapsule na dan. Vsaka steklenička vsebuje 90 odmerkov za uporabo. Dolžina cikla: 8 – 12 tednov.

 

 

Kategorija:

Opis

OSTARINE (MK-2866), znan tudi kot Enobosarm, je bil v študijah opisan kot zelo tesno povezan z anabolično spojino D-var. Zmanjšuje telesno maščobo, hkrati pa povečuje mišično maso. Ima tudi najboljšo sposobnost celjenja mišičnega tkiva od vseh SARM-ov.
Torej, lahko telovadite težje in dlje! MK-2866 ustvari anabolični učinek na mišično tkivo v celoti, tako da ni samo potencial za zdravljenje bolezni, povezanih z izgubo mišic, ampak ima tudi velik potencial za izgradnjo mišic pri športnikih.
Je tudi sredstvo za zmanjšanje degeneracije med okrevanjem po resni operaciji ali podobnih stanjih. Kar zadeva izgradnjo mišic, so uporabniki MK-2866 dokazali, da lahko pomagajo izboljšati pusto mišično maso in raven moči ter tudi vzdrževati mišično maso med fazo rezanja.
* 99 % čisti SARM
* Proizvedeno v EU

Odmerjanje; Priporočen odmerek je 1-3 kapsule na dan. Vsaka steklenička vsebuje 90 odmerkov za uporabo. Dolžina cikla: 8 – 12 tednov.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ostarine (MK2866) – kapsule 90x10mg”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja