Akcija!

Cardarine (GW501516)– kapsule 100x10mg

60.00 50.00

PREDNOSTI UPORABE CARDARINA; Pravilna uporaba izdelka prinaša številne možne koristi. Raziskave so pokazale, da lahko ta spojina izboljša rast tkiva in mišic.

Odmerjanje; Raziskave kažejo, da je ta spojina (Cardarine/GW501516) učinkovita pri odmerku 10 mg na dan. Vsaka kapsula vsebuje 10 mg Cardarina. Dolžina raziskovalnega cikla: 8 – 12 tednov.

Kategorija:

Opis

CARDARINE (GW-501516), znan tudi kot Endurobol, deluje tako, da aktivira iste poti, kot se aktivirajo, ko izvajamo kardiovaskularno vadbo. Prvotno je bil razvit za zdravljenje debelosti in drugih presnovnih bolezni. Študije so pokazale, da ima Cardarine sposobnost kurjenja maščob s povečanjem privzema glukoze v tkivu skeletnih mišic, kar spremeni metabolizem telesa, da namesto mišic in/ali sladkorjev kuri maščobe za energijo. Neverjetno, vse to počne brez znižanja krvnega sladkorja in je tudi popolnoma nestimulativno. V študijah je Cardarine pokazal, da so preiskovanci lahko dokončali vse daljše vadbene seje, medtem ko so skrajšali čas okrevanja med serijami in hkrati povečali število ponovitev ali gibov, preden so dosegli izčrpanost.

PREDNOSTI UPORABE CARDARINA; Pravilna uporaba izdelka prinaša številne možne koristi. Raziskave so pokazale, da lahko ta spojina izboljša rast tkiva in mišic. Veliko ljudi ga uporablja za zdravljenje zmanjšane ravni energije. Cardarine se lahko uporablja tudi za zdravljenje kardiovaskularnih težav, kot so možganska kap, srčni infarkt itd. Nekaj ​​prednosti:  Povečana raven energije – športniki in bodybuilderji lahko vadijo dlje časa.  Lahko pomaga spodbujati tvorbo mišičnih vlaken – številni dodatki, ki pomagajo pri izgubi maščobe, bodo razpršili mišično maso. To ne velja za Cardarine. Maščobo lahko izgubimo, mišice pa ne bodo izčrpane.  Drastično povečanje vzdržljivosti in vzdržljivosti – treningi so lahko daljši in intenzivnejši. Športnik lahko običajno porabi več kalorij.  Povečana stopnja porabe maščobe  Ne bo zvišal/zmanjšal ravni hormonov – ne posnema SARM (selektivnih modulatorjev androgenih receptorjev).  Lahko poveča delovanje jeter – posledica tega je hitrejše okrevanje po težkih treningih. Nekatere raziskave so pokazale, da uporabnikom po vadbi ni treba dolgo počivati. Hitro lahko spet začnejo z vadbo.  Rane se lahko celijo hitreje in učinkoviteje  Morda lahko pomaga pri preprečevanju bolezni ledvic  Cardarine ima protivnetne lastnosti. To vam ne bo preprečilo dobrega spanca in ne bo povzročilo, da bi se počutili živčne.

Odmerjanje; Raziskave kažejo, da je ta spojina (Cardarine/GW501516) učinkovita pri odmerku 10 mg na dan. Vsaka kapsula vsebuje 10 mg Cardarina. Dolžina raziskovalnega cikla: 8 – 12 tednov.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Cardarine (GW501516)– kapsule 100x10mg”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja